Незважаючи на дивні події, які відбуваються навколо підприємства, та безпідставні звинувачення, працівники КП «Черкасиводоканл» продовжують сумлінно виконувати свою роботу для забезпечення містян якісними та безперебійними послугами з водопостачання та водовідведення. Під час обслуговування мереж виконано заміну запірної арматури по вул. 30-річчя Перемоги, яка вже відпрацювала свій ресурс.

Засувку замінено протягом декількох годин. На місце старої встановлено нову – марки HAWLE австрійського виробництва.

«Роль засувок дуже важлива, адже при виникненні аварійної ситуації, саме за допомогою такого виду запірної арматури можливо швидко локалізувати невелику ділянку мережі та ліквідовувати пошкодження, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю», – зазначає заступник начальника цеху мереж водопостачання та водовідведення Василь Литвиненко.

Загалом протягом 2020 року слюсарі водоканалу замінили 75 засувок.

«Працювати взимку у ямі, стоячи у холодній воді, звісно важко, але що робити, роботу в будь-якому випадку потрібно виконати, адже справна запірна арматура – запорука швидкого виконання робіт та зменшення втрат води», – слюсар аварійно-відновлювальних робіт Сергій Кошель.

Працюємо для вас 24/7/365

0 Відгук

Залиште свій відгук

Хочете долучитися до обговорення?
Спробуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *