В рамках Дунайської Водної Програми (DWP) проведено комплексну оцінку ефективності роботи міжнародної групи водних підприємств, за результатами якої КП «Черкасиводоканал» показало одні з кращих показників серед підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, а також гідні показники серед таких країн як Австрія, Бельгія, Великобританія, Німеччина, США та інші. Про високі результати представники Програми проінформували владу міста Черкаси.

Дунайська Водна Програма (DWP) створена за співпраці Світового банку та Міжнародної Асоціації компаній з водопостачання басейну р. Дунай (IAWD). Починаючи з 2014 року співпрацює з підприємствами водопровідно-каналізаційними господарствами України.

В рамках Програми протягом шести років імплементується Проект «Бенчмаркінг підприємств водопровідно-каналізаційного господарства». Метою даного проекту є оцінка потенціалу підприємств для поліпшення ефективності роботи та якості надання послуг, а також обмін передовою світовою практикою.

Бенчмаркінг являє собою комплексну оцінку підприємств на основі міжнародної сертифікованої методології та їх порівняння в рамках галузевої групи. За результатами проведеної оцінки, показники ефективності роботи черкаського водоканалу відзначили на рівні передових країн у світі.

Організатори зазначають, що черкаський водоканал за останнє десятиріччя пройшов «непересічну» для України модернізацію бравши участь у інфраструктурних проектах Міжнародних фінансових організацій та знаходить внутрішні ресурси для постійного вдосконалення з метою забезпечення стабільності надання послуг високої якості на довгострокову перспективу. Все це стало вагомим фактором стримання динаміки зростання тарифів для громадян міста Черкаси та досягнення високих результатів ефективності роботи.

Протягом кількох років співпраці з КП «Черкасиводоканал» ми побачили, що керівництво та колектив підприємства складають кваліфіковані, знаючі свою справу фахівці, які незважаючи на критичний стан житлово-комунального господарства України, цілодобово забезпечують громадян міста Черкаси якісними та безпечними послугами водопостачання та водовідведення, – Голова Технічного Секретаріату, IAWD, Координатор Дунайської Водної Програми Філіп Веллер.

Закордонні колеги просять представників влади міста Черкаси врахувати надану інформацію при прийнятті рішень стосовно КП «Черкасиводоканал» та його колективу, які потенційно можуть вплинути на якість надання послуг з водопостачання та водовідведення мешканцям міста.

0 Відгук

Залиште свій відгук

Хочете долучитися до обговорення?
Спробуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *