Звільнення діючого директора КП «Черкасиводоканал» Овчаренка Сергія Володимировича викликало занепокоєння членів Всеукраїнської асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія». Вони переконані, що відсторонення від роботи одного з найдосвідченіших та найфаховіших керівників є суто політичним замовленням і може нести загрозу якісному питному водопостачанню міста.

Сергій Овчаренко пройшов складну виробничу школу, понад 40 років присвятив нелегкій роботі на водоканалі міста Черкаси, здолавши шлях від майстра цеху водопостачання до директора. Під його керівництвом КП «Черкасиводоканал» стало одним із кращих підприємств України. Колективом професіоналів було зроблено все для того, щоби підприємство надавало послуги найвищої якості та за доступними цінами. Таких керівників, як Сергій Володимирович у галузі дуже мало, тому їх потрібно цінити, а їхній досвід використовувати для виховання наступників.

Черкаський водоканал має професійну команду, уміння працювати за міжнародними правилами та ефективно проводить тендерні процедури. В результаті модернізації підприємства, доля електроенергії у собівартості послуг становить всього 10% – це найкращий показник серед водоканалів України. Більш того, черкащани мають питну воду найвищої якості, хоча у більшості підприємств, які виготовляють питну воду з дніпровської річкової води в Україні, мають з цим проблеми.

Члени асоціація «Укрводоканалекологія» сподіваються, що у керівництва міста вистачить сил та бажання прийняти виважене рішення та продовжити термін дії контракту директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка. Збереження колективу підприємства є гарантією надання якісних послуг з водопостачання та водовідведення жителям міста Черкаси.

1 reply
  1. Людмила
    Людмила says:

    Я проти того, щоб звільняли директора водоканалу Овчаренка С.В. Це комунальне підприємство, яке протягом десятиліть працює рівно, без збоїв. Зі своїми клієнтами, такими як я та мої сусіди, ніколи не виникало жодних конфліктів. Це підприємство можна сміливо ставити іншим службам за приклад. Ми з сусідами за Овчаренка С.В.

    Відповіcти

Залиште свій відгук

Хочете долучитися до обговорення?
Спробуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *