Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради оголосило відкриті торги по предмету закупівлі – Закупівля матеріалів для ліквідації аварійної ситуації (Трубний модуль СПІРО д.600мм SN8 L-3м з різьбою та трубний модуль СПІРО д.500мм SN8 L-3м з різьбою)  за кодом CPV за ДК 021:2015 44160000-9  Магістралі, трубопроводи, труби, обсадні труби, тюбінги та супутні за рахуноквиділених коштів змісцевого бюджету. Відповідно до п.14 Постанови КМУ «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»  від 12.10.2022 №1178 (зі змінами), Замовник здійснює планування закупівель на підставі наявної потреби  або у разі планової потреби наступного року (планових потреб наступних періодів). Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель відповідно до ст.4 Закону України «Про публічні закупівлі». Закупівля здійснюється  на ліквідацію аварійної ситуації на головному каналізаційному колекторі по проспекту Хіміків між вулицями Нечуя Левицького та Різдв’яної в м.Черкаси.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі –  Закупівля матеріалів для ліквідації аварійної ситуації (Трубний модуль СПІРО д.600мм SN8 L-3м з різьбою та трубний модуль СПІРО д.500мм SN8 L-3м з різьбою)  за кодом CPV за ДК 021:2015 44160000-9  Магістралі, трубопроводи, труби, обсадні труби, тюбінги та супутні  , були визначені відповідно до потреб підприємства, враховуючи спосіб відновлення трубопроводу – санація.

Трубний модуль СПІРО д.500мм SN8 з різьбою L=3мп – 51 погонний метр;

  • Трубний модуль СПІРО д.600мм SN8 L-3м з різьбою L=3мп – 132 погонний метр.

Очікувана вартість закупівлі вираховувалася  відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку. Спосіб яким було отримано інформацію про ціну товару, що є предметом закупівлі – це пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну на товар, до якої відноситься інформація про ціну (з врахуванням умов поставки та умов оплати), що міститься на сайтах виробника або постачальника відповідної продукції та інформація з отриманих цінових пропозицій.

Очікувана вартість була розрахована як середньоарифметичне значення з масиву  цінових даних (щонайменше три ціни), щодо товару який відповідає технічним та якісним характеристикам предмета закупівлі, і склала  1084576,57 грн.  (розрахунок очікуваної вартості додається до оголошення).

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі можна побачити ТУТ

0 Відгук

Залиште свій відгук

Хочете долучитися до обговорення?
Спробуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *